IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър – принцесата на готическия свят

28 юли 2021 14 30

Моделката впечатли с кадифено черна рокля

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър реши да замени банските и спортните си тоалети за нещо малко по-елегантно и подходящо за официално събитие.

За да присъства на търг, организиран от съпруга ѝ Джъстин Бийбър, Хейли избра рокля от Alessandra Rich, която със сигурност привлече вниманието. Тоалетът комбинираше приказни детайли с готическо черно кадифе и изпъкнали прорези, оформени в сложна дантела. Роклята, която е част от есенната колекция на Рич, се отличава с бухнали ръкави и дълбоко деколте. Най-привличащи вниманието детайли обаче бяха огромните прорези, които стигаха до кръста на Хейли и включваха дантела, черни точки и украса от цветя на подгъва. Хейли завърши визията с черни обувки и диамантени бижута.

Хейли Бийбър

Снимка: Getty Images

Джъстин също спази протокола на събитието, който задължаваше носенето на строго официално облекло. Изпълнителят заложи на смокинг с бяла риза и черна папийонка. На излизане от галерията, в която се проведе търгът, Бийбър беше сложил ръце около кръста на съпругата си, опитвайки се да я предпази от папараците и феновете, които бързо ги обградиха.

Хейли сподели няколко снимки от зад кулисите на събитието, показвайки малко по-близък план на роклята си. От кадрите феновете успяха да видят черното кадифе, което е основна част от тоалета. Освен това моделката акцентира и върху грима си, който се състоеше от деликатна цветна очна линия, черна спирала и неутрално червило. До нея Джъстин беше с чаша в ръка и с лека усмивка на лицето.

По-рано през годината Хейли говори откровено за първата година от брака си, казвайки че нещата никак не са били лесни, но е сигурна, че иска да прекара остатъка от живота си с Джъстин. „Научих нови неща за него и за себе си, както и за нашата връзка. Дали имаме леки спорове и неща, върху които трябва да поработим? Да, разбира се, но това не го чувствам като задължение, защото го обичам твърде много. Виждам бъдещето си с него“, категорична е моделката.

Джъстин също потвърди за проблеми в първата година от брака, но заяви, че нещата постепенно се подреждат, а ключът към щастието е взаимното уважение и разбиране.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари